Här hittar du en casefilm om Bake Academy.

Teaserfilm.

Bake Academy
Bake Academy
Bake Academy

Presentation och ett antal filmer är grunden i utbildningskonceptet.

Bake Academy

Utbildningen ger bland annat en djupare kunskap om hur olika mjölsorter analyseras och hur dess egenskaper kan tas tillvara.

Bake Academy

Annons för att rekrytera nya elever.

Lantmännen Cerealia – Bake Academy

Lantmännen Cerealia har sedan länge förstått att det inte bara räcker med att leverera högkvalitativa produkter. Deras kunder vill även ha hjälp med att lära sig mer om hur produkterna kan lösa just deras problem. Lantmännen Cerealia har genom åren samlat på sig enorma kunskaper om allt som har med bakning att göra.

För att samla ihop all denna kunskap och dela med oss av Lantmännen Cerealias erfarenheter skapade vi konceptet Bake Academy. Vi ville visa hur de verkligen kan hjälpa sina kunder tack vare denna kunskapsbank. När trenderna går mot småskalighet och lokalproduktion ville vi framhålla att Lantmännen Cerealia som stor aktör har en ojämförligt jämn och hög kvalitetsnivå.

Den första delen i utbildningen är Mjölskolan som grundligt tar oss hela vägen från skörd till bröd. Utbildningen som är till för alla bagare och konditorer är uppbyggd med både en teoretisk och en praktisk del.

Utbildningen har varit enormt uppskattad både internt och bland kunderna. Efterfrågan är så stor att den nu även ska gå på export till våra grannländer!


KundLantmännen CerealiaKategoriFilm, Food service


Våra senaste skryt