Lennart Wallander nominerad till Livsmedelspriset 2019

Vår egen Lennart Wallander, VD och Projektledare, har med 15 andra personer, organisationer och företag nu nominerats till ett av Sveriges finaste priser inom livsmedelsbranschen. Detta med motiveringen: ”För hans idoga forskning om framtida mattrender.”

LivsmedelsFöreningen delar sedan 1964 årligen ut Livsmedelspriset till ”personer, organisationer eller företag som på ett inspirerande och innovativt sätt tagit initiativ till, eller utvecklat förutsättningar för att öka livsmedelsnäringens konkurrenskraft och utveckling”.

– På Food & Friends har vi sedan start varit nischade på mat, dryck och måltider. Det betyder att vi har en fot i kommunikationsbranschen och en fot i livsmedelsbranschen. Vi har alltid haft som målsättning att bidra till utvecklingen av dom båda vilket gör att det här priset känns extra roligt att bli nominerad till, säger Lennart Wallander.

Prisutdelning och offentliggörande av Årets vinnare av Livsmedelspriset sker under banketten på Livsmedelsdagarna i Tylösand, torsdagen 12 september.