Ät mindre à la Picard
Picard har ett stort urval av naggande goda mini-produkter. De passar till såväl mingelparty och fredagsmys, som till barnkalas och förrätter. Och det allra bästa är; om dom är små så får man absolut ta två. Eller tre. Ät mindre, njut mer!

Varje dag à la Picard
Måndag-morgnar, livspussel-tisdagar, onsdags-gnabb, torsdags-förlåt, förfest-fredagar, lördags-godis och softa söndagar. Det är det som är livet. Tillför lite oh la la så ofta du kan. Bon appétit, varje dag.

Sommarfest à la Picard
Mysiga mingel, heta grillfester och härlig hummerfrossa! Med Picards stora urval av färdiga aperitifer, plockvänliga smårätter och fina råvaror är du redo för allt. Bara att tina, värma och servera. Dessa tre filmer spred detta budskap i sociala medier hela sommaren. Bon appétit, varje dag.

Presslunch
Varje år släpper Picard unika jul-och nyårsprodukter. För att skapa kännedom kring sortimentet och för att öka synligheten för Picard i både digitala och tryckta medier anordnade vi en presslunch på anrika La Residence du France. Mathistorikern Richard Tellström berättade om hur mattraditioner i Sverige tagit inspiration från det franska köket och om nytillkomna traditioner kring jul och nyår. Stjärnkocken Sebastian Gibrand tillagade en inspirerande trerättersmeny med Picards produkter. På plats fanns 50 specialinbjudna gäster och journalister.

Butikskommunikation
Månadens tema följs upp i butik med bl a affischer, digitala skärmar, skyltar, broschyrer, trottoarpratare och frysdekaler. Eftersom allt i butiken är fryst och fyrkantigt tillför vi matgläjde och värme genom stora matbilder och inspirerande texter.

Picard

Salut! Picard, butikskedjan som säljer fryst kvalitetsmat, har funnits i Frankrike i över 40 år och i Sverige sedan 2013. Vårt 360-uppdrag var att få ännu fler svenskar att upptäcka att Picard kan tillföra mer oh la la i matlagningen. Vi gjorde allt från TV-reklam och PR-aktiviteter, till butiksmaterial och sociala medier. Allt under devisen: Bon appétit, varje dag.


KundPicardKategoriDagligvaruhandel, Design, Film, PR, Reklam, Sociala medier