Nyskördad och närodlad annons som gick i mat- och livsstilsmagasin.

Lansering av Dansukkers ekologiska produktserie av närodlade sockerbetor.

För journalister och Influencers anordnade vi två pressfrukostar i Malmgårdens magiska växthus i Vita bergen i Stockholm. En lite mindre i fysiskt format och en större i digital version. Tea Malmegård var värdinna och berättade om fördelarna med ekologiskt socker tillsammans med representanter från Dansukker. Deltagarna fick också lära sig hur man gör marsipangrisar under Teas ledning. Efter presseventet gjordes även en bredare pressbearbetning som uppmärksammade Dansukkers ekologiska betsocker i några av Sveriges största mattidningar.

Vår ekologiska ambassadör, Tea Malmegård, skapade ett unikt och maffigt växt-pepparkakshus. Vi producerade filmer som visade hur och som spreds i sociala medier samt i Dansukkers egna kanaler.

Tea visar hur man gör ekologiska marsipangrisar och granar, färgade med rödbetor och spenat. Allt för att göra julen grönare och skönare!

Nyårsfest, eller något annat att fira? Kolla in Teas lyxiga äppeltårta!

Receptbroschyren hade temat ”Njut av en grönare jul!”. Recepten spreds självklart även i sociala medier, i Dansukkers egna kanaler samt i Teas.