Grafisk formgivare/Final Art till Food & Friends

Att arbeta på Food & Friends innebär att man arbetar med många av Sveriges ledande varumärken inom mat, dryck och måltider. Du arbetar med team som drivs av att skapa beteendeförändringar genom kunskap, insikter och kreativitet.

Vi söker efter dig som älskar hantverket i att producera original för både print, rörligt och digitalt och att du även kännetecknar dig som formstark. För att trivas i rollen krävs det att du är en ödmjuk men drivande lagspelare som arbetar lika bra i grupp som självständigt. Vi uppskattar om du är noggrann, kvalitetsmedveten och allmänt härlig.

Din arbetsvecka innehåller många olika typer av projekt: film, förpackningsdesign, annonser, banners, säljpresentationer, receptbroschyrer, restaurangdesign och PR material. Att vara formgivare på Food & Friends innebär att man utvecklar kreatörernas idéer och tar formgivningen till nästa nivå, för att sedan säkerställa slutresultatet oavsett media/kanal.

Kvalifikationer

  • Du har arbetat med formgivning och original på en reklambyrå i fem år.
  • Du har arbetat med allt från film och digitala kanaler till receptbroschyrer och förpackningsdesign.
  • Du behärskar grafisk produktion och kan ta fram original för tryck, web och rörligt.
  • Du kan arbeta med Adobe CS, PowerPoint, HTML 5, Premiere Pro.

Ansökan

Skicka din ansökan till form@foodfriends.se
Vi vill att du skickar med ett personligt brev, CV och din portfolio.
Ansök senast 31 maj.
Vi går igenom ansökningarna löpande så skicka in så snabbt som möjligt.

 

Food & Friends är kommunikationsbyrån för mat, dryck och måltider – inget annat. Vi tror på kunskap. Sedan starten 1998 har vi samlat unik kunskap om branschen och vad som driver framgång för våra uppdragsgivare inom Retail och Away From Home. I vårt erbjudande finns koncept, strategi, reklam, kommunikation, PR och design.