Food & Friends söker PR-praktikant – med tyngd på sociala medier

Do you want to create cravings?

Vi på kommunikationsbyrån Food & Friends söker dig som utbildar dig inom media, kommunikation eller digital strategi för praktik under vårterminen. Du är nyfiken på rollen som PR-konsult och har ett starkt intresse för mat, dryck och kommunikation.

Som praktikant hos oss får du lära dig om digital strategi, kreativ utveckling och genomförande i kundprojekt. Du kommer även att få utvecklas inom traditionell pressbearbetning, researcharbete och eventplanering.

Vi på Food & Friends vill ge dig värdefull kunskap och under din tid hos oss kommer du att vara en del av ett härligt team. Idag är vi tre PR-konsulter på byrån men du får även arbeta med projektledare, produktionsledare, art directors, grafiska formgivare och copywriters, där massor av kunskap finns att hämta.

Food & Friends är kommunikationsbyrån för mat, dryck och måltider – inget annat. Sedan starten 1998 har vi samlat unik kunskap om branschen och vad som driver framgång för våra uppdragsgivare inom Retail och Away From Home. I vårt erbjudande finns koncept, strategi, reklam, kommunikation, PR och design. We create cravings!

Vi ser gärna att din praktikperiod pågår under minst fyra veckor.

Varmt välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev till praktik@foodfriends.se