Food & Friends söker PR-konsult

Nu växer Food & Friends!

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet från byrå, som har arbetat med marknads-PR och är van vid att arbeta nära kund. När du berättar om dina intressen så nämner du ofta kommunikation och mat. På Food & Friends kommer du att kunna kombinera dessa två intressen på en kreativ och prestigelös arbetsplats. Här tycker vi att teamkänslan är viktig och det gör du med. För att passa i rollen ska du ha goda kontakter med journalister och influencers samt kunskap om printmedia och digitala kanaler.

Du kommer bli den tredje PR-konsulten hos oss och ingå i ett kundteam tillsammans med projektledare, produktionsledare, AD, Copy, och formgivare.

Arbetsuppgifterna innebär att skapa PR-idéer tillsammans med teamet och sedan ta fram mediestrategier, skriva pressmeddelanden, planera och genomföra pressträffar, genomföra produktutskick samt pressbearbetning. Tjänsten innebär även att du har goda kunskaper i sociala mediekanaler med fokus på distribution, både organisk och köpt, optimering och analys. Business manager, ads manager och andra digitala verktyg för sociala medier är du lite av en expert på.

Food & Friends är kommunikationsbyrån för mat, dryck och måltider – inget annat. Vi tror på kunskap. Sedan starten 1998 har vi samlat unik kunskap om branschen och vad som driver framgång för våra uppdragsgivare inom Retail och Away From Home. I vårt erbjudande finns koncept, strategi, reklam, PR och design.

Skicka in ett personligt brev och ditt CV till prjobb@foodfriends.se

Skicka in senast 4 juli.

Intervjuer kommer att ske löpande.