Food & Friends söker Operativ projektledare (vikariat)

Food & Friends arbetar bara med mat, dryck och måltider. Nu söker vi efter en erfaren Operativ projektledare till ett vikariat. Tillträde december. Skicka din cv till 

Vi söker dig som är van att driva 360-projekt och hålla koll på hela processen. Hos oss är du med och driver processen från mottagande av brief till slutleverans. Du gillar att hjälpa kunden och kollegor att komma fram till den bästa strategin och lösningen.

Vi ser att du kan hantera allt från större filmproduktioner och kreativa PR-aktiveringar och event till minsta hyllvippa. Du är självgående med att skapa omfattande tidsplaner och offerter, och driver igenom och håller koll på detaljerade budgetar. Och självklart har du en känsla för god kundkontakt och kundens affär.

Du kommer att vara en del av ett kundteam tillsammans med Projektledare, PR-konsult, AD, Copy, SoMe, Motion creative och Formgivare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  • Leda och fördela det operativa dagliga arbetet
  • Skapa ett effektivt produktionsflöde för respektive kundteam/projekt
  • Utveckla nära relationer med byråns kunder
  • Bygga relationer med leverantörer och samarbetspartners
  • Bidra till en härlig kultur på byrån

Du beskriver dig själv som en person som har en mycket god social förmåga, arbetar strukturerat och metodiskt och är trygg i dig själv. I ditt ledarskap skapar och bidrar du till bra förutsättningar, motivation och inspiration för dina kollegor. Du är en god lagspelare som har förmågan att få alla i gruppen att känna sig delaktiga och sedda. Du har en god kommunikativ förmåga och vågar utmana dina kollegor.

Skicka in ett personligt brev och CV till 
Skicka in senast 10 september.
Tillträde i december.
Intervjuer kommer att ske löpande.