Nyhetsarkiv

Food & Friends söker PR-konsult

Nu växer Food & Friends! Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet från byrå, som har arbetat med marknads-PR och är van vid att arbeta nära kund. När du berättar om dina intressen så nämner du ofta kommunikation och mat. På Food & Friends kommer du att kunna kombinera dessa två intressen på en kreativ och prestigelös arbetsplats.

Food & Friends på Gastro Nord

Nu har det gått ett tag sedan vi packade ihop vår monter på GastroNord

Matrapporten 2018

Idag lanserade vi Matrapporten för 7:e året i rad och Pontus syntes i Nyhetsmorgon och delade även med sig av insikter på Scandic Klara i Stockholm.
Läs pressmeddelandet och ladda ner Matrapporten.

Vi ses på Gastro Nord

Den 24-27 april 2018 intar Food & Friends för tredje året Gastro Nord

Dags att tänka nytt!

Framöver kommer du återkommande att kunna läsa Lennart Wallanders krönikor i Fri Köpenskap.

Hamburgare och Indiskt

I Fast Food Magazine kan ni i varje nummer läsa om Lennart Wallanders tankar om mat och trender.

Lennart siar i Hemlagat

I senaste numret av Hemköps kundtidning Hemlagat

De 10 mest populära helgrätterna listas i ELLE mat & vin

Med utgångspunkt från Matrapporten 2017 har ELLE mat och vin tagit fram receptinspiration på de 10 mest populära helgrätterna.

Food & Friends söker PR-konsult

Vi söker efter en ny medarbetare med minst tre års erfarenhet från byrå, som arbetat med kund och kundansvar. Personen ska ha goda kontakter med journalister och influencers samt kännedom om såväl digitala- som printmedia.

Månadens matprofil

I nummer 2 av Mersmak pratar Lennart Wallander om...

Lennart i Buffé

Missa inte senaste numret av Buffé där Lennart Wallander sitter uppklädd till tänderna

Lennart Wallander

Ensamätare årets trend

Idag publicerades en notis i TT på temat ensamätande – årets kanske hetaste mattrend...

Lennart intervjuas i senaste Besöksliv

Lennart Wallander snackar ”gemensamt ensamätande” i senaste Besöksliv.

Trendspaning i TV4 Nyhetsmorgon

Vi besökte TV4 Nyhetsmorgon och presenterade några av våra spaningar inom mat och dryck...

Heavy Christmas!

Nu när matens högtid är här ställer vi oss i köket och gör vårt bästa för att bli ännu tyngre...

Sex trender inför 2018

Aftonbladet Mat och Vin listar i sitt senaste nummer de viktigaste mattrenderna för 2018.

Lennart blir intervjuad i tidningen Kollega

I senaste numret av Kollega berättar Lennart Wallander mer om nyckelorden som sammanfattar...

#sistabriefen

Tack för #sistabriefen. Vi på Food&Friends har tagit uppdraget på allra största allvar.

10 mattrender att ha koll på inför 2018!

I senaste Tara hittar du ett uppslag med några av de viktigaste mattrenderna att hålla koll på från vår trendspaning i höstas...

Trendspaning 2018 – Things wrapped in things 2

Lennart intervjuas i Magasin Måltid

I senaste Magasin Måltid intervjuas Lennart Wallander om insikterna...

Hälsotrender i ToppHälsa

De absolut mest hälsosamma mattrenderna för 2018 kan du läsa om i senaste...

Lite trendspaning i Amelia

I senaste Amelia kan du bland annat läsa om att vi inom en snar framtid...

Måltidsstatistik i senaste Allers

Lite kort måltidsstatistik från oss i senaste Allers!

Tacohej till fredags-Tacos?

Är det snart dags att säga tacohej till fredags-Tacos? Den frågan har tidningen Allas ställt...

Lennart Wallander

Trendspaningen i Convenience stores news

I senaste numret av Convenience stores news...

Trendspaning 2018

Elle sammanfattar årets trendspaning

ELLE har sammanfattat vår trendspaning till 7 huvudtrender...

Årets mattrender i senaste numret av Butikstrender

I senaste numret av Butikstrender kan du läsa mer om mat-och dryckestrenderna...

Lennart Wallander

Intervju i Svenska måltider

Lennart Wallander intervjuas i matbranschens nyheter Svenska Måltider...

Lennart Wallander

Ica Nyheter skriver om årets trendspaning

I veckans Ica Nyheter hittar du en artikel med de absolut viktigaste insikterna...

Trendspaning Stockholm

Mingelbilder från årets trendspaning

Den 7 september hade vi vår officiella premiär av 2018 års trendspaning inom mat, dryck och måltider...

Trendspaning 2018

Trendspaning 2018

I går hade vi vår officiella premiär av 2018 års trendspaning inom mat, dryck och måltider på At Six Hotel...

Lennart Wallander

Framtidens krogvanor

I dagens Mitti berättar Lennart Wallander om hur han ser på framtidens krogvanor.

Semesterstängt

Efter en extremt färgstark sommarfest med bouleturnering och anklever på Punk Royal inleder vi nu slutspurten...

Matrapporten 2017

För sjätte året i rad presenterade vi den 8 juni Matrapporten...

Nya kocklandslaget

I förrgår höll vi en presslunch på Electrolux HK på Kungsholmen där vi presenterade det nya Svenska Kocklandslaget...

Lennart Wallander

ICON Magazine

Lennart Wallander svarar på trendfrågor i Icon Magazine's vårnummer.

Föreläsning med Bompas & Parr

Vi bjöd in till en halvgalen och helsinpirerande frukostföreläsning med våra vänner Bompas & Parr från London...

God Jul

På årets julbord möttes vi upp av Miss Inga, hen visade sig vara den bästa värdinna...

Lennart Wallander

Intervju i Icanyheter

Grön gastronomi, nischat på nätet, mer lösvikt och konservburkens revival...

Månadens kampanj i Resumé

Vi kom tvåa i månadens kampanj i Resumé med våra filmer för Sevan...

Lennart Wallander

Intressant artikel om trendspanare

I senaste numret av Svenska måltider är Lennart titulerad som...

Mingelbilder från Trendspaning 2017

Här är ett axplock av bilder från premiären av 2017 års trendspaning...