Food__friends_Taco_bar_1.png

 

Food__friends_Taco_bar_2.png

Food__friends_Taco_bar_3.png

Taco1.jpg

PULLED CHIPOTLE CHICKEN!
Nuevo - Pulled Chipotle Chicken! Den dyker upp både i en matig sallad och i soft tacos. Supergod, supersaftig och superrökig! Ay Caramba!

TAco3.jpg

 

 

Taco4.jpg

BURGERS
Nu finns det även burgare på Taco Bar. Men inte vilka burgare som helst. Utan gjorda på pulled pork eller shredded beef och fyllda med en massa godsaker. Muy bueno! 

Softtaco.jpg

NUEVO! NO HARD FEELINGS – JUST SOFT TACOS
Utvecklingen av Taco Bars smakerbjudande fortsätter med nyheten Soft Tacos. Vad sägs om härligheter som carnitas, shredded beef, apple-chipotle salsa, smulad fetaost eller pink pickled onion. It´s a must try!

Tacobar_affisch_50x70_TT.jpg

Tacobar_bordsryttare_TT-1.jpg

CHIPOTLE – SMOKE WITHOUT FIRE!
Under en begränsad period dök dessa smarriga rätter upp på menyn. Ett samarbete med Tabasco där såser och dressing fick en härligt rökig känsla.

Meny.jpg

Meny4.jpg

Meny3.jpg

NY MENY!
Menyn är ny både till innehåll och utseende. Taco Bar har fått ett alldeles eget språk – lekfullt, personligt, avslappnat, charmigt och mer smakfullt är ledorden.

Flaskor.jpg

25 CL NÄRA MEXICOUPPLEVELSE!
Två unika såser togs fram och vi gjorde etiketterna. Allt på vårt eget Taco Bar-språk!

Mugg_papper.jpg

NYTT RESTAURANGMATERIAL
Även muggar och burritopapper har fått ett nytt utseende. Vårt alldeles egna Taco Bar-språk är en galen mix av svenska-spanska-amerikanska. Muy, muy good!

TacoTorsdag.jpg

TACO THURSDAY!
En ny restaurang öppnade i Uppsala. Så här lanserade vi Taco Thursday – bueno music & very nice price. Welcome!

TACO_mexmix_banner_low.jpg

tacobar_bordsryttare_low.jpg

TACO_mexmix_affisch_low.jpg

MEX-MIX GRANDE
Under en begränsad period dyker den fräscha nykomlingen Mex-Mix Grande upp på menyn. Vi har tagit fram menytavlor, bordsryttare och övrigt kampanjmaterial. Inte nog med att färsk koriander och nyhackad lök dyker upp för första gången, så har vi även tillsammans utvecklat både bilduttryck och språk i kommunikationen. Loco Fresh!

TACOBAR

Ibland är det svårt att slå en frasig Nachos, eller en krämig guacamole i smarrighet. Sedan 1983 har Taco Bar sett till att massor av människor blivit mätta och belåtna på härlig Tex-Mex mat. Vi är glada för att Taco Bar har valt oss som samarbetspartner både när det gäller att utveckla meny och smakerbjudandet, likväl som att göra kampanjer och material till restaurangerna. Mucho bueno!