new-packaging_low.jpg

NY VARUMÄRKESPLATTFORM & FÖRPACKNINGSDESIGN - Vi har tagit fram en helt ny varumärkesplattform för att tydliggöra Polarica som ”The wild food company”. Som ett första steg har vi nu implementerad det nya uttrycket i en helt ny förpackningsdesign för Polaricas samtliga produkter i Sverige och Finland. 


new-packaging2_low.jpg

HJÄRTAT I LAPPLAND – För att befästa och förtydliga Polaricas lappländska ursprung löper ett band runt alla förpackningar med ett mönster inspirerat av samiskt hantverk. Bakgrunderna på viltköttsprodukterna visar vad de olika djuren äter. Renens favoritmat är lav, älgar älskar granskott, till exempel.


food-shot_low.jpg

INSPIRERANDE MATBILDER - Eftersom många inte vet hur man tillagar viltkött, vill vi inspirera och med aptitretande matbilder och enkla recept på förpackningarna.


new-packaging3_low.jpg

VITAMININJEKTION I FRYSDISKEN - På bär- och svampförpackningarna visar vi lingonriset och svampskogen. Allt för att visa att produkterna kommer direkt från naturens eget skafferi och för att sticka ut i frysdisken. 


mat-fran-vildmarken_low.jpg

FRÅN NATUREN, AV NATUREN - Precis som Polaricas produkter, vill vi att det naturliga, rena och äkta ska genomsyra allt
Polarica gör och säger. 


FoodFriends-Polarica-Viltdeli.jpg

UTOMHUSKAMPANJ VILTDELIFör att berätta om att Polaricas nya viltdelikatesser, t ex Rensalami, Älgsalami och Rökt renstek, dök dom här ”jägarna” upp på pelare och affischer i Sveriges största städer och i Stockholms tunnelbana. Budskapet var:
Jakten är över - Till alla er som jagar. Efter god smak. Efter det senaste. Det renaste. Det här är något för er.

 

FoodFriends-Polarica-Viltdeli2.png

 

 

KAMPANJSIDA VILTDELI – På Polaricas hemsida gjorde vi en vild kampanjsida med produkter, prova-på-rabatt och Jonas Crambys recept och Lapplandshistorier. 

 

FoodFriends-Polarica-Viltdeli3.png

 

SAMPLINGSEVENT VILTDELI – Under tre dagar i mars ordnades samplingsevent på Slussen, Hornstull och Medborgarplatsen i Stockholm. Förbipasserande uppmanades att skjuta jakttornet (med kameran alltså) och tagga bilden med #Polarica, så fick man ett smakprov på Ren- eller Älgsalamin.  

 

Polarica.jpg

LANSERING VILTDELI – I samband med lanseringen skickade vi journalisten, krönikören och
matnörden Jonas Cramby till Lappland på jakt efter de vildaste historierna och de godaste recepten. 

 

Polarica 

Polarica har både rötterna och hjärtat i naturen i Lappland. Sedan 1972 har de försett oss med råvaror som kommer direkt från vildmarkens egen skafferi – allt med smak av vidderna, skogarna och fjällen.