OLW-mello-chips-till-hemsidan_low.jpg

TONARTSHÖJNING DELUXE! Efter Sommar och Höst har vi nu kommit till den klassiska årstiden; Melodifestival. Som nummer tre i serien ”Säsongens svenska smaker” har vi därför tagit fram förpackningsdesign och namn för två nya smaker för OLW. Smakerna är Gyllene Schlager-chips med smöriga toner av havssalt och lök, samt Heta Hits-chips med en fläkt av färskost och chili. Vi tycker både är riktiga 12-poängare!

Tesch_olw_160907_0010_low.jpg

LEVE HÖSTMYSET! - Efter sommar kommer höst och här ser ni OLWs höstiga chips som passar perfekt till filmkvällar,
stearinljus och tjocka koftor.


FoodFriends-OLW_Somriga_chips.jpg

Sommarmys hej-hej! Food & Friends fick det härligt krispiga uppdraget att ta fram förpackningsdesign för en serie limited edition chips åt OLW, ”Säsongens svenska smaker”. Serien sträcker sig över ett år och först ut är är två härligt somriga chips som är kryddade med det godaste vårt land kan erbjuda för stunden. Passa på och njut innan sommaren är slut!

FoodFriends-OLW_maskrosbarn.jpg

Alla har rätt till fredagsmys! Orkla Confectionary & Snacks, genom OLW, stödjer sedan några år Maskrosbarn. Det är en barnrättsorganisation för barn som har föräldrar som mår psykiskt dåligt eller har ett missbruk. För att berätta om samarbetet och sprida kännedom om Maskrosbarn valde OLW att ta fram en tidsbegränsad serie med tre nya chipssmaker under temat ” Alla har rätt till fredagsmys”. Food & Friends fick det viktiga uppdraget att ta fram budskap och förpackningsdesign.

 

OLW

OLW, ett av Orkla Confectionary & Snacks mest populära varumärken, är marknadsledare på snacks. De tillverkar snacks i alla former och smaker, så att alla kan få till ett härligt fredagsmys.