KOCKLANDSLAGET - KOKBOK
Världens mest framgångsrika Kocklandslag måste ju givetvis ha världens bästa kokbok, tänkte vi. Och det var faktiskt snubblande nära att Kung I Köket blev just det. Efter en förstaplats i World Cookbook Awards svenska uttagning åkte den i väg till den stora finalen i Paris där den kom på fjärdeplats – i hela världen. Kung I Köket hjälper dig att lyckas med livets viktigaste måltider. Kom förbi och köp ditt eget exemplar här hos oss.

KOCKLANDSLAGET - WEBB
Vill du veta exakt hur många dagar, timmar och minuter det är kvar till nästa Kulinariska OS? Då är detta sajten för dig. Vi byggde upp Kocklandslagets sajt som en gastronomisk samlingsplats för alla deras engagemang, tävlingar och annat.

 
 

KOCKLANDSLAGET - LOGOTYP, PRINT

Att jobba med några av Sveriges bästa kockar är en ynnest. Att få det prestigefyllda uppdraget att göra om Svenska Kocklandslagets logotyp toppade den känslan. Inför de senaste Kulinariska Världsmästerskapet dukade Kocklandslaget upp sitt showbord i foajén på NK i Stockholm. Inbjudan gjorde vi.

KOCKLANDSLAGET 

Världens mest framgångsrika kocklandslag, historiska med att ha vunnit två OS-guld i rad, har gjort den svenska kokkonsten internationellt erkänd. Vi på Food & Friends är stolta sponsorer och sköter marknadsföringen för laget. Just nu är vi extra stolta över kockboken ”Kung i köket”.