jul2.jpg

jul1.jpg

psk.jpg

KAVLI MAJONNÄS
När de stora svenska mathögtiderna rullar in, rullar även ägghalvorna in. Och vad känns mer naturligt än att kröna dessa läckra små munsbitar med en klick äkta majonnäs från Kavli.

 

FILM - VÅR FINA
Kvällning, tända stearinljus och ett par i övre medelåldern håller på och fixar lite kvällsmys med en snitsig macka och ett glas vin. Helt oväntat ringer det på dörren och dottern med familj dyker upp.

 

FILM - VÅR KLASSISKA
Vi är hemma hos en tonårsfamilj. Pappan står i köket och fixar med en riktigt god macka till sig själv och dottern. Precis när han är klar dyker en yngling upp i köksdörren. Hmmm.

 

FILM - VÅR SMAKRIKA
Delat boende betyder även delat kylskåp. Vår huvudperson är precis i färd med att göra sig en redig Dagobert-macka och har nästan tömt kylskåpet på dess innehåll.

 

Kavli – För en mjukare värld.

Kavli mjukost är alla mackors bästa vän. Den tillför spännande, älskade och nya smaker, den ger mackan karaktär och den där skönt krämiga känslan. Mjukost gör mackan fylligare, snyggare och lite lyxigare. Att fånga det på film var uppdraget vi fick från Kavli.

Konceptet ”För en mjukare värld” växte fram. I en mjukare värld är det de små gesterna som räknas. Att man bryr sig om varandra. Vill du leva i en mjukare värld? Börja med en macka, det är inte svårare än så.