Itrim1.jpg

Itrim2.jpg

Itrim3.jpg

VIKTRAPPORT 2014
Tillsammans med Itrim frågade vi svenska folket om deras syn på hälsa, övervikt, mat och motion. Resultatet blev Viktrapport 2014, en undersökning som låg till grund för Itrims pressbearbetning.

NY FILM FÖR ITRIM
Denna gång i färg och med en tydligare koppling mellan Itrim och deras smarta cirkelträning som är en viktig del i deras framgång som bygger på mat, motion och motivation. Annette i filmen har bestämt sig, hon ska aldrig gå upp i vikt igen.

 

Fredrik.jpg

FREDRIK
"Jag är gladare, piggare och 36 kg lättare.”

Tänk dig själv. Jag var 38 år och nådde inte ner för att knyta mina skor. Då fick det vara nog. Jag har gått ner i vikt flera gånger tidigare, men alltid gått upp igen. Den här gången valde jag Itrim. Idag, två år senare, är jag gladare, piggare och 36 kilo lättare. Jag är så otroligt stolt att jag klarade det. Och du, det kan du med!

Amanda.jpg

AMANDA
”Idag är jag den jag egentligen är.”

Jag har alltid misslyckats med att gå ner i vikt. Tills nu. Den här gången skulle bli annorlunda, nu skulle jag gå ner i vikt, en gång för alla. Just där och då hittade jag Itrim. De tog tag i mig och brydde sig om mig på riktigt, som en familj. Det är därför jag har lyckats. Det är helt otroligt, jag har faktiskt gått ner 40 kilo. Idag är jag den jag egentligen är!

ITRIM – FILM
Amanda Thomsson och Fredrik Nyström är Itrims ansikten i TV-reklamen


ITRIM - FILM
Mitt i bland oss finns en massa människor som släpar runt på onödig kilon. Genom att objektifiera övervikten till en sak som det är lätt att förstå hur mycket den väger kunde vi på ett roligt sätt visa upp människors övervikt. Med hjälp av Itrim kan du snabbt ställa ifrån dig moraklockan eller bildäcken om du vill. Vad går du och bär på? Gör Itrim-testet på itrim.se

3st_vad_gar_du_och_bar_pa_annonser__690.png

ITRIM - ANNONSER
Tänk att Eva har gått och burit på en stor tung byrå, varje dag i flera år. I annonserna fick vi träffa flera Itrimmare som visade upp vad de har gått och burit på. För den intresserade fanns det såklart en adress till Itrim-testet där du själv kunde se vad du går och bär på.

 
 
 

itrim 

Itrim har en sak som ingen annan viktminskningskedja har. De är världsledande på varaktig viktminskning. Deras koncept att hjälpa överviktiga med att kombinera nya rutiner för mat och motion med personlig motivation har tagit dem till toppen.