ny_skrytbild.jpg

DANS1.jpg

SMAKCIRKLAR
Socker är så mycket mer än sött. Därför utvecklade vi, tillsammans med SIK (Institutet för Livsmedel och Bioteknik) och flera testpaneler, ett eget sensoriskt språk och tydliga smakcirklar. Allt för att visa på bredden, alla olika smaktoner och möjligheterna med Dansukkers smakrika socker och sirap. 

 

DANS_Annons1_low.jpg

DANS_Annons2_low_Sida_2.jpg

DANS_Annons2_low_Sida_1.jpg

DANSUKKER - STEVIAKAMPANJ
Food & Friends har sedan flera år glädjen att arbeta med Dansukker. Nu fick vi det spännande uppdraget att lansera en helt ny produkt – SteviaSocker. Uppdraget bestod av tre delar: 1. Ta fram ett visuellt uttryckssätt för SteviaSocker.
2. Förmedla trovärdigheten för produkten. 3. Storytelling kring produkten.

DANSUKKER - RECEPTINSPIRATION
Vi tycker att socker ska konsumeras med alla sinnen och bygger Dansukkers receptbroschyrer lika mycket kring stämningsfulla, inspirerande och munvattnande bilder som på beskrivningar av recepten.

 
 
 

dansukker 

Dansukker är vårt mest kända varumärke för socker och en av kökets viktigaste smaksättare. I vårt uppdrag ligger att inspirera konsumenter att utforska nya användningsområden för socker generellt, och att upptäcka smaker och funktionella egenskaper hos nya, spännande sockersorter.